Dropbox Business Consulting

No nonsense hulp bij implementatie van Dropbox Business

Wij verzorgen migraties en trainingen voor klanten die Dropbox Business aanschaffen.

Overstappen op een cloud dienst als Dropbox Business is niet altijd gemakkelijk. Onze consultants helpen hier graag bij. Met jarenlange IT kennis kunnen zij snel en doelgericht MKB ondernemingen ondersteunen in dit transformatie proces.

Inventarisatie

Een zeer belangrijke stap in het proces; Wie zijn de gebruikers, en hoeveel gebruikers zijn er? Waar staan alle bestanden nu?

De antwoorden op deze vragen zullen in kaart gebracht kunnen worden om in een volgende stap te bepalen wat de beste inrichting gaat worden.

Doel bepalen

Zonder doel geen richting en door dit goed te bepalen wordt de migratie naar Dropbox Business voor veel bedrijven overzichtelijk. In deze fase bepalen wij gezamenlijk de structuur van alle mappen en tevens welke rechten de gebruikers krijgen. Kortom in deze stap maken wij de blauwdruk voor de Dropbox Business Setup.

Implementatie

Wij verzorgen de daadwerkelijk inrichting van de Dropbox Business omgeving. Iedere gebruiker wordt toegevoegd, (team) mappen zijn ingericht en rechten worden toegekend. Onderdeel van deze stap is ook een training van de Dropbox Business admin en uitleg over het eenvoudig samenwerken met Dropbox Paper.

De IT scan

Wij maken een inventarisatie en kunnen hiermee bepalen hoeveel tijd nodig is voor uw Dropbox Business implementatie

Dropbox Business in het kort

Wanneer je Dropbox in een Finder of Windows Verkenner opent heb je met de Smart Sync functie ook toegang tot bestanden die niet gesynchroniseerd zijn met je eigen computer. Deze bestanden herken je direct aan het grijze cloud-icoon en kunnen net als andere bestanden bewerkt worden in alle applicaties alsof het lokale bestanden zijn. Ze nemen voor het bewerken echter geen ruimte in op je harde schijf.

Wat kost een Dropbox Business implementatie?

t/m 10 werkplekken
€499,-
t/m 20 werkplekken
€ 999,-
meer dan 20 werkplekken
Prijs op aanvraag

Hoe verloopt het bestel traject van Dropbox Business?

j j
Vul het formulier in
En wij nemen contact op
De set-up
Wij sturen uitgebreide instructies voor de Dropbox Business set-up
Factuur
Wij factureren per maand of per jaar.
w w
Support
Wij leveren installatie- en product ondersteuning via chat of telefoon

Heb je interesse in een IT Scan?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op